La Torta Ahogada: Tradición de la Perla Tapatía/ The drowned bread: a tradition of the Tapatia Pearl.

Sinopsis:

Cada país y cada región tienen un platillo delicioso que nos encanta. ¿Cuál es tu platillo favorito?. En este video, la maestra Sonia, nos muestra la historia de un platillo que no encontrarás en ninguna parte del mundo y lo llamamos: la torta ahogada. Si quieres disfrutarlo, tendrás que venir a Gudalajara, Jalisco, México. Con la maestra Sonia, no sólo aprenderás la historia de este platillo muy mexicano, que también tiene algo de europeo. Realiza la receta de la torta ahogada en casa y observa cómo aplicar las matemáticas para la realización de esta deliciosa receta. ¡Será una platillo rico que puedes realizar fácilmente en casa, con tu familia!

Every country and every region have a delicious dish that we love. What’s your favorite dish?. In this video, the teacher Sonia, shows us the story of a dish that you will not find anywhere in the world and we call it: the drowned bread. If you want to enjoy it, you will have to come to Gudalajara, Jalisco, Mexico. With teacher Sonia, you will not only learn the history of this very Mexican dish, that also has something European. Make the recipe for the drowned bread at home and see how to apply the math to the realization of this delicious recipe. ¡ It will be a great dish that you can easily make at home with your family!

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